Mantra: Iyu

 

Affirmatie: Ik open mij voor magie

 

Betekenis: De klank "Iyu" is een vibratie die je afstemt op de frequenties van het wonderbaarlijke en het onverklaarbare. Deze mantra moedigt een openheid aan voor ervaringen die buiten de normale, alledaagse realiteit vallen, en nodigt uit tot een diepere waardering voor de magische aspecten van het leven.

Mudra: Garuda Mudra (Adelaar Mudra)

 

Vorming van de Mudra: Plaats de armen gekruist voor de borst en haak je duimen in elkaar, terwijl je de rest van de vingers uitspreidt alsof het vleugels van een vogel zijn. Deze mudra symboliseert vrijheid en openheid voor nieuwe perspectieven.

 

Effecten van de Mudra: Garuda Mudra staat bekend om het bevorderen van vrijheid, mobiliteit en een gevoel van ruimte. Het helpt bij het loslaten van beperkingen en het openen van het hart voor nieuwe ervaringen.

 

Meditatie:   Met de Garuda Mudra, begin met je armen gekruist en je 'vleugels' gesloten. Adem diep in en open bij de inademing je armen wijd, alsof je vleugels uitspreidt om te vliegen. Sluit ze weer bij de uitademing. Deze beweging symboliseert het openen voor en het ontvangen van de magische en wonderbaarlijke aspecten van het leven.

 

Toepassingen:

  1. Voor het Omarmen van Nieuwe Ervaringen: Gebruik deze mantra en mudra wanneer je je open wilt stellen voor nieuwe kansen en wonderbaarlijke gebeurtenissen.
  2. Tijdens Meditatie of Reflectie: Om je bewustzijn te verruimen en meer ontvankelijk te zijn voor de magische aspecten van het leven.
  3. In Momenten van Starheid of Geslotenheid: Wanneer je je vast voelt zitten in de realiteit, kan deze praktijk helpen om je geest te openen en je hart te bevrijden.

 

Inspiratie
De natuur is vol magie. Maak een wandeling en open je ogen voor het worderbaarlijke.
Reflecteer dit in je eigen leven. Er zijn vele dingen die evident lijken maar toch bijzonder zijn.
Synchroniciteiten die zich voordoen, waardoor je net krijgt wat je nodig hebt.
Kijk achter de sluiers van het bestaan, je zal merken dat er elke dag magische momenten zijn. Open jezelf om dit te ontvangen.
Ik vul mijn leven met magie waardoor het leven een bijzondere glans krijgt.

Uitleg beweging

Deze vloeiende beweging geeft  je vleugels. De verweven vlecht naar beneden is zoals 2 rivieren of kanalen van energie (Ida en Pingala - de zon en de maan) die samen een eenheid vormen.  Kosmische energie stroomt binnen; je brengt deze samen in je  centrum. De  Diamant Mudra verdeelt de  magie over buik, hart en hoofd.  Alles wordt op één lijn gebracht.
De Lotus Mudra boven je hoofd verruimt de borststreek, waardoor er meer levenskracht stroomt in je bovenlichaam. 
Open je kruin als een bloem en laat magie binnenstromen doorheen je kanaal van Liefde. 
Welke kleuren zijn aanwezig? Laat deze kleuren dansen in je veld en geef voeding aan je dromen. 

 


Iyu
Ik blijf verwonderd. Ik omarm de wereld vol schoonheid.

 

Klankbron: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39