De combinatie van de mantra "Ahum" met de affirmatie "Ik activeer manifestatiekracht" is een krachtige tool voor het realiseren van je dromen en doelen. Deze mantra kan helpen bij het activeren en kanaliseren van je innerlijke kracht en intentie om je gewenste realiteit te manifesteren.


Mantra
: Ahum

 

Affirmatie: Ik activeer manifestatiekracht

 

Betekenis: "Ahum" betekent in het Sanskriet "Ik ben" of "Ik besta". Deze mantra versterkt het gevoel van aanwezigheid en potentieel binnenin jezelf. Het gebruik van "Ahum" dient als een herinnering aan je eigen kracht en vermogen om je gedachten, dromen en doelen te manifesteren.

 

Mudra: Kubera Mudra

 

Vorming van de Mudra: Raak met beide handen de toppen van de duim, wijsvinger en middelvinger aan elkaar, terwijl de andere twee vingers naar binnen gebogen zijn. Dit gebaar symboliseert focus en vastberadenheid in je intenties.

 

Effecten van de Mudra: Kubera Mudra staat bekend om het helpen bij het focussen en versterken van intenties en doelen. Het wordt vaak gebruikt in meditatie en visualisatieoefeningen voor het manifesteren van persoonlijke doelen.

 

Toepassingen:

  1. Voor het Manifesteren van Doelen: Gebruik deze mantra en mudra bij het stellen van persoonlijke of professionele doelen.
  2. Tijdens Visualisatieoefeningen: Om dat wat je wenst te visualiseren.
  3. In Momenten van Zelftwijfel: Om je zelfvertrouwen en manifestatiekracht te herstellen.

Inspiratie

Hoe duidelijker je weet wat je wenst, hoe gemakkelijker het is om te manifesteren. 
Je creëert vanuit je gedachten. Je voelt dat het reeds aanwezig is. Je brengt de wens in het hier en nu. 
Verblijf dagdagelijks in dat gevoel, en de wet van aantrekking doet zijn werk.
Geloof in je eigen toverkracht!

Uitbreiding met Beweging
:

  • Beweging Beschrijving: Zittend of staand met Kubera Mudra, adem diep in en stel je bij elke inademing voor dat je je dromen en doelen naar je toe trekt. Bij het uitademen, visualiseer je hoe je deze doelen in je realiteit manifesteert.
  • Toepassing: Deze oefening helpt bij het versterken van je focus en intentie, en ondersteunt de mantra in het activeren van je innerlijke manifestatiekracht.

 

"Ahum" in combinatie met Kubera Mudra en deze visualisatieoefening is een effectieve manier om je te concentreren op wat je wilt bereiken en dit in je leven te manifesteren. Het herinnert je eraan dat je de kracht hebt om je realiteit vorm te geven en je dromen waar te maken.