Water zoals in de natuur

Jouw levensstijl, maar ook leeftijd heeft een invloed op het zuur-base evenwicht in je lichaam.

Ons lichaam is vaak verzuurd door onze moderne levensstijl: slechte eet- en drinkgewoonten, stress, roken, luchtvervuiling. Een groot aantal ziekten en symptomen zijn dan ook het gevolg van verzuring in het lichaam: vermoeidheid, jicht, nierstenen, overgewicht, diabetes, cholesterolverhoging, stemmingsstoornissen… Ook jouw leeftijd heeft een invloed op het zuur-base evenwicht in het lichaam. Naarmate we ouder worden stapelen we meer vloeibare en vaste zure afvalstoffen op in ons lichaam.

Kangen water is basisch water met een zuurtegraad tussen pH 8,5 en 9,5.

We kunnen het zuur-base evenwicht in ons lichaam herstellen door onder andere onze voeding en levensstijl aan te passen. Veel vers fruit en groenten eten en onze stress beperken is echter niet altijd vanzelfsprekend in onze huidige maatschappij. Daarom is het drinken van basisch Kangen water een haalbare en efficiënte manier om de verzuring van ons lichaam tegen te gaan. Dit in tegenstelling tot het meeste flessen- en leidingwater die een licht zure tot neutrale pH hebben en dus niet deze werking hebben.

Het Kangen toestel werkt door een proces van filtering en ionisatie.

Ionisatie is een natuurlijk proces dat bv voorkomt als de bliksem inslaat in een meer. De watermoleculen worden tijdelijk anders gerangschikt; een proces dat microclustering wordt genoemd en dat wordt nagebootst in de Kangen toestellen.
Door de kleinere zuurstof- en waterstofcombinaties kunnen deze gemakkelijker de lichaamscellen binnendringen, waardoor het lichaam beter gedraineerd wordt en toxines worden afgevoerd.
De efficiëntie wordt bewezen in tal van wetenschappelijke toepassingen, waaronder Amerikaanse hersenklinieken en Japanse ziekenhuizen.

De Leveluk SD501 is de klassieker uit het assortiment.

Met zijn 7 met platinum gecoate titanium platen, beschikt dit apparaat over de nodige capaciteit om een gemiddeld huishouden te voorzien van kwalitatief Kangen water. De SD501 is enorm krachtig en tegelijk compact voor op het aanrecht.

Het apparaat bestaat in 2 kleuren: in wit met gekleurd bedieningspaneel of in de meer discrete platinum uitvoering, die perfect past in keukens met een strak modern design. Beide apparaten hebben dezelfde kracht en performantie.

 

Ionisatieplaten: 7

Produceert 5 soorten water: sterk Kangen water® (pH 11.0), Kangen water® (pH 8.5 – 9.5), zuiver water (pH 7.0), licht zuur “Beauty” water (pH 4.0 – 6.0), en sterk zuur water (pH 2.5)

Afmetingen: 335 x 265 x 155 (mm)

Bruto gewicht: 6,3 kg

5 jaar garantie

HET KANGEN APPARAAT KAN 5 SOORTEN WATER MAKEN.

Door een eenvoudige druk op een knop, maak je met  het Kangen apparaat 5 verschillende soorten water. Dit is telkens water met een verschillende zuurtegraad – uitgedrukt in pH. Afhankelijk van de pH waarde kan je het water voor verschillende toepassingen gebruiken.

 
  • Kangen water® pH 8.5 , 9.0 of 9.5

  • Neutraal Water pH 7.0
  • Beauty Water pH 5.5 – 6.0
  • Sterk Alkalisch Water pH 11.5
  • Sterk Zuur Water pH 2.5

 Proef zelf de heerlijke smaak en ontdek de vele gezondheidsvoordelen van Kangen water!

De Levenskunstenaar bestudeerde de markt van ionisatietoestellen en  testte er verschillende. ZONDER TWIJFEL steken de originele Enagic-toestellen met kop en schouders boven de concurrentie uit, die vaak werkt met kleinere ionisatieplaten, waar bovendien gaten in zitten om te besparen op de edele metalen. Ook qua support spant Enagic de kroon. 
Je kan de Enagic-toestellen testen en kopen via één van de workshops van De Levenskunstenaar. Neem contact op voor een demonstratie in je buurt!


Kangen water® pH 8.5 , 9.0 of 9.5

Dit water is het Kangen water met zijn 3 uitzonderlijke eigenschappen waardoor het perfect gedurende de hele dag kan gedronken worden: alkalisch, mineraalrijk en antioxiderend. 

Bovendien kan je dit water ook gebruiken om te koken. Kangen water versterkt het aroma uit de ingrediënten, zodat alles lekker en sappig smaakt.

Ook koffie of thee bereid je met Kangen water en heeft dan een prachtige kleur, smaak en aroma. Je kunt zelfs gebruik maken van minder koffie of thee en je behaalt nog steeds een volle, rijke smaak door de extraherende kracht van dit Kangen water.
Neutraal Water pH 7.0

Dit water is heerlijk drinkwater dat geschikt is voor baby’s of voor de bereiding van hun voeding.

Het is enkel gezuiverd door de koolstoffilter, maar is niet door de titaniumplaten gegaan. Dit wil zeggen dat het water wel gefilterd is, maar niet geïoniseerd. Baby’s hebben immers van nature nog een perfecte zuurtegraad.

Ook voor het innemen van medicijnen is dit het aangewezen water. Zo voorkom je dat de medicatie te snel in je cellen terechtkomt, zoals bij geïoniseerd Kangen water wel het geval is. Voedingssupplementen kan je dan weer wel met Kangen water innemen omdat dit zorgt voor een betere en snellere opname.


Beauty Water pH 5.5 – 6.0

Dit licht zuur water of Beauty water is, zoals de naam het zelf zegt, bijzonder geschikt voor een aantal beauty toepassingen.

De zuurtegraad van je huid schommelt tussen pH 4.0 en pH 6.0. Leidingwater dat je gebruikt onder de douche heeft een pH waarde van 7.0 wat te alkalisch is voor de huid. Hierdoor droogt je huid gemakkelijk uit. Ook zijn de meeste zepen erg alkalisch, waardoor de zuurtegraad van je huid uit balans geraakt. Beauty water zorgt ervoor dat je huid geoptimaliseerd wordt door de natuurlijke zuurtegraad te herstellen.

Met Beauty water krijgt je huid bovendien een perfecte hydratatie: je bovenste huidlagen worden volledig gehydrateerd. Je huid straalt!

Ook zorgt het Beauty water voor een tonifiërend effect, zoals bij een gezichtstoner. Met dat verschil dat Beauty water geheel vrij is van chemische stoffen. De adstringerende eigenschappen van Beauty water zorgen voor de versteviging van je huid.

Na het wassen van je haar kan je Beauty water gebruiken in plaats van een conditioner. Net zoals je huid, hebben je haren ook een iets zuurdere pH nodig. Met Beauty water zorg je ervoor dat je haarschubben mooi dichtgaan, zodat een extra glans ontstaat.


Sterk Alkalisch Water pH 11.5

Dit water is niet drinkbaar en helpt voornamelijk bij de hygiëne in je dagelijkse leven.

Je kan het water gebruiken om te poetsen of af te wassen zonder gebruik te moeten maken van schadelijke of chemische stoffen. De extra kracht en absorptievermogen van het water met pH 11.5 verwijdert bovendien koffie-, olie- en vetvlekken.

Dankzij zijn sterk vet oplossend vermogen kan je het water gebruiken om groenten en fruit te spoelen. De meeste pesticiden zijn immers gemaakt op basis van olie wat je met gewoon kraantjeswater onmogelijk kan verwijderen. Dankzij het sterk alkalisch water worden deze pesticiden opgelost. Groenten en fruit krijgen opnieuw hun echte en natuurlijke smaak.


Sterk Zuur Water pH 2.5

Sterk Zuur water heeft de eigenschap om sterk te ontsmetten.

Gebruik het Sterk Zuur water om je keukengerei, snijplanken en werkbladen schoon te maken en vrij te houden van bacteriën. Ook je handen desinfecteren is heel eenvoudig met pH 2.5.

Met dit Sterk Zuur water reinig en desinfecteer je grondig je badkamer, je keuken of zelfs het hele huis.