The Book of Love by a Medium, door Jozef Rulof

"The Book of Love by a Medium" door Jozef Rulof behandelt verschillende spirituele en historische thema's, waaronder de rol van Maria Magdalena. Jozef Rulof, een Nederlandse spiritist en medium, beweerde dat hij via mediumschap kennis ontving over diverse onderwerpen, waaronder het leven van Jezus en Maria Magdalena. Hieronder volgt de precieze passages over Maria Magdalena en de grotten van Rennes-les-Bains, alsook een samenvatting van wat het boek zegt over Maria Magdalena, haar reis naar Frankrijk, plaatsen zoals Rennes-les-Bains, en haar invloed op de Katharen.

Lees meer »

Gechannelde boeken over Maria Magdalena in Frankrijk

Er zijn verschillende gechannelde boeken die beweren informatie te geven over Maria Magdalena en haar verblijf in Frankrijk. Deze boeken zijn gebaseerd op het concept van channeling, waarbij auteurs zeggen dat ze informatie ontvangen van spirituele entiteiten of hogere bewustzijnsniveaus. Hier zijn enkele bekende gechannelde werken die deze onderwerpen behandelen:

Lees meer »

Maria Magdalena's bloedlijn

Michael Baigent, Richard Leigh, en Henry Lincoln zijn de drie auteurs van "Holy Blood, Holy Grail". Baigent was een Nieuw-Zeelandse schrijver en onderzoeker, Leigh een Britse romanschrijver en scenarioschrijver, en Lincoln een Britse televisiepresentator en schrijver. Samen werkten ze aan het ontrafelen van mysterieuze historische theorieën en het onderzoeken van esoterische onderwerpen. Hun samenwerking resulteerde in een boek dat veel aandacht trok en de basis vormde voor latere populaire cultuur, zoals Dan Brown's "The Da Vinci Code".

Lees meer »

De bloedlijn van Maria Magdalena

Hier zijn enkele boeken die melding maken van de legende dat Maria Magdalena na de dood en opstanding van Jezus naar Frankrijk vluchtte en daar een bloedlijn startte, zowel met als zonder Jezus:

Lees meer »