Maria Magdalena in Rennes-les-Bains

Hier zijn enkele boeken die specifiek de streek van Rennes-les-Bains vermelden in relatie tot Maria Magdalena:

 1. "Holy Blood, Holy Grail" door Michael Baigent, Richard Leigh, en Henry Lincoln

  • Dit boek onderzoekt uitgebreid de geheimen van de regio rond Rennes-les-Bains en Rennes-le-Château, inclusief theorieën over Maria Magdalena en de vermeende bloedlijn van Jezus.
 2. "The Templar Revelation: Secret Guardians of the True Identity of Christ" door Lynn Picknett en Clive Prince

  • Dit boek behandelt de mystieke en esoterische geschiedenis van de regio, inclusief Rennes-les-Bains, en de connectie met Maria Magdalena.
 3. "Rex Deus: The True Mystery of Rennes-Le-Château and the Dynasty of Jesus" door Marilyn Hopkins, Graham Simmans, en Tim Wallace-Murphy

  • Dit boek richt zich op de geheimen van Rennes-le-Château en Rennes-les-Bains, en onderzoekt de theorie van een verborgen bloedlijn van Jezus en Maria Magdalena.
 4. "The Jesus Papers: Exposing the Greatest Cover-Up in History" door Michael Baigent

  • Baigent gaat verder in op de mysteries van de regio rond Rennes-les-Bains, in het verlengde van zijn eerdere werk in "Holy Blood, Holy Grail".
 5. "The Lost Treasure of the Knights Templar: Solving the Oak Island Mystery" door Steven Sora

  • Dit boek onderzoekt de connecties tussen de Tempeliers en de mysteries van de streek rond Rennes-les-Bains, inclusief theorieën over verborgen schatten en relikwieën.
 6. "The Priory of Sion: Hoax, Conspiracy, or Secret Society?" door Jean-Luc Chaumeil

  • Dit boek behandelt de claims en mysteries rond de Priory of Sion, waarbij de regio van Rennes-les-Bains en Rennes-le-Château een prominente rol speelt in de besproken theorieën.

Deze boeken gaan dieper in op de legenden en mysteries van de regio rond Rennes-les-Bains, vaak in verband met Maria Magdalena, de Tempeliers, en de theorie van een bloedlijn van Jezus.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.