Vind je frequentie en verbind met je essentie

Ontdek Healing Art uit de Klankbron

WAT IS HEALING ART?

Alles bestaat uit vibratie en de sleutel tot geluk is een zuivere afstemming op de frequenties die het beste bij je passen. Healing Art bestaat uit een collectie van 39 unieke mandala's die energetische poorten helpen openen naar iemands essentie. Samen vormen deze poorten een landkaart en kompas tot een hogere levenskunst. Ze helpen ook om je te bevrijden uit routines die niet meer nuttig zijn. 

WIE IS FABIENNE HUYGEN? (Klankbron)

Fabienne is een ervaren energiewerkster die een groot deel van haar leven wijdde aan het kanaliseren van frequenties door middel van dans, klank en schilderkunst. Zij herontdekte een oude, energetische bewegingstaal, vulde deze aan met door haar ontvangen klankzinnen (mantra's) en schilderde de 39 mandala's, die als kompas dienen. Fabienne is naast danspedagoge ook Iyengar Yoga-lerares, soundhealster en geeft Devi massage, alsook Lomi-Lomi. 

VIJF UNIEKE KENMERKEN VAN HEALING ART

  1. De mandala's fungeren als kompas om aansluiting te vinden bij diepere bewustzijnslagen.
  2. De klankzinnen stellen je in staat om af te stemmen op nieuwe intenties en deze in de kosmos te sturen.
  3. Door de bijpassende bewegingen worden deze intenties in de aarde verankerd, hetgeen leidt tot manifesteren van je wensen.
  4. Elke mandala bestaat uit honderdduizenden lichtpaadjes die alles met alles verbinden.
  5. Door regelmatig met de mandala's te werken, ontsluit je een universum van Pure Potentie.

Wat is het resultaat?

Healing Art helpt je om je energie naar wens te kanaliseren, dus jij bepaalt zelf het resultaat. Doordat er eerst een uitzuivering kan plaatsvinden van de frequenties die jou niet langer ondersteunen, kan het zijn dat het resultaat niet altijd meteen tegemoetkomt aan je verwachtingen. Het resultaat komt wél altijd tegemoet aan je zielenwens en - missie! 💜

Ga naar onze webshop en bestel jouw Klankbron-toolkit!

Kies voor kwaliteit in je levensgewoonten.

Vier het leven in verbinding.